ММА армада протутњала Дудовом шумом

Novosti online

09. 09. 2019. у 01:17

ММА армада протутњала Дудовом шумом

Фото: ММА

Припаднице лепшег пола, Јулија Пајић и Сања Ристић пружиле су одличну и експлозивну борбу, у којој је најлепша регионална ММА такмичарка, Јулија, до великог славља стигла техничким нокаутом

У плућима Суботице, култном месту свих заљубљеника у спорт, Дудовој шуми по први пут у последња два века од како у њој дефилују разни спортски догађаји, одржан је ММА спектакл. Вече мешовитих борилачких вештина, СБЦ 23 - Revenge! Оправдао је очекивања највеће ММА манифестације коју смо ове године имали прилику да видимо у нашој земљи и региону.


Препуна Хала спортова, врхунска продукција и немерљив труд да се направи ММА вече за памћење и ММА спорт у Србији подигне на још виши ниво, пружили су нам 10 врхунских борби којих се не би постиделе ни највеће светске ММА позорнице. У првој борби вечери Марко Петковић победио је Анђелка Китића техничким нокаутом у првој рунди, док је Алија Туцак на готово идентичан начин победио Николаса Ђурђевића.


Након правог рата у хексагону, један од највћцих потенцијала домаће сцене, Предраг Богдановић, славио је у беспоштедној борби једногласном одлуком судија.


Припаднице лепшег пола, Јулија Пајић и Сања Ристић пружиле су одличну и експлозивну борбу, у којој је најлепша регионална ММА такмичарка, Јулија, до великог славља стигла техничким нокаутом и тиме уписала први велику профи победу.


Бруталним нокаутом Немања Ковач је подигао публику на ноге и савладао непораженог Есклија Араужа из Бразила. Опасни борац из Бразила Даглас Фелипе победио је Данијела Шпољарића, гушењем у другој рунди.


После исцрпљујуце борбе и рата у хексагону Миро Јурковић подигао је шампионски пехар победом над Педром Дос Сантосом, одлуком судија.


Нови појас СБЦ шампиона у перо категорији отишао је заслужено у руке мајстора партерне борбе из Београда, Александра Милићевића, који је савладао Џонатаса Кавалкантија.


Искуснио Бразилац Џони Карлос је у главној борби вечери победио нашег Немању Уверића техничким нокаутом у првој рунди. У најбољој борби вечери која је публику погидла на ноге и „запалила" Дудову шуму, Верлесон Рибеиро освојио је појас шампиона СБЦ у великој и беспоштедној борби, чему је сведочио и крвави хексагон, против земљака Џоридсона де Соузе.


Суботица, Србија и регион добили су незабораван спектакл, а СБЦ два нова шампиона. Након овога, као по правилу, будућност изгледа веома светло, чему СБЦ увек стреми и свакодневно ради на томе да константно се надограђује и буде бољи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације