Све је спремно за врхунски ММА спектакл СБЦ 23 - Ревенге! који се по први пут одржава у Суботици. У Хали спортова у Дудовој шуми 07. септембра 2019. са почетком од 20 часова биће одржане борбе мешовитих борилачких вештина. Поред најављених врхунских борби и интернационалног „fight-carda” светског реномеа организатори су за публику у нашој земљи и широм планете спремили историјски ММА догађај вредан највећих светских позорница.


У Хотелу "Патриа" у Суботици данас је одржано званично мерење и конференција за штампу. Представници медија и посетиоци у сали имали су прилику да виде званичну проверу килаже свих бораца који ће наступити на ММА спектаклу у Дудовој шуми, као и да чују размишљања главних актера ове велике интернационалне манифестације и њихова очекивања када је реч о наредном СБЦ-у.


Поред борби за престижни појас СБЦ шампиона у категоријама до 61 и 66 кг, између два борца највише светске класе који долазе из Бразила, Верлесона Рибеира и Џоридсон де Соузе, те мајстора партерне борбе из наше земље, Александра Милићевића, и опасног бразилског професионалца Џонатаса Кавалкантија имаћемо прилику да видимо још осам фантастичних борби. Професионални деби најлепше такмичарке на овим просторима Јулије Пајић, окршај борца из Француске, српског порекла, Николаса Ђурђевића и нокаутера из Босне Алије Туцака, борба бившег СБЦ шампиона Немање Ковача и непораженог борца из Бразила, Ескли де Араужа, и дуел младог Данијела Шпољарића из Суботице и искусног Дагласа "Хе-Ман" Фелипеа само су неки од занимљивих интернационалних борби које ћемо испратити 07. септембра.


Очекује нас вероватно најзанимљивији дуел за публику у овом граду на северу наше земље, између домаћег искусног борца Немање Уверића, и бескомпромисног браwлера из Бразила, добро познатог нашој публици, Џонија Карлоса. Уверић је првобитно намеравао да му ова повратничка професионална борба у СБЦ хексагону уједно буде и опроштајни меч, али сада, како је коначно у правом ММА тиму, Фемили Фајт тиму, овај ратник из Суботице, пронашао је нову мотивацију и полет, спортска жеља и апетити су порасли, и већ размишља о новим мечевима који би могли да нас обрадују у скоријој будућности.


Миро Јурковић, велики потенцијал српског и европског спорта, има новог противника, услед повреде Живага "Гибе" Франциска. Реномирани борац из Сомбора, који је такође мотивацију и полет у овом делу каријере пронашао у одмериће снаге са искусним борцем из Бразила, Педром Паулом Дос Сантосом!


- Са поносом говоримо, Суботица и Србија данас су центар ММА дешавања у Европи. Град је препун правих ММА звезда, а посебно смо поносни јер ће се наши борци у суботу наћи прса у прса са њима у борилишту и заиста се надамо равноправним борбама 10 борби, од којих ће две бити за појас шампиона у којима ће препуна Хала спортова уживати. Припремили смо спортску приредбу достојну највећих светских организација, и тврдимо, историјски спектакл је опет пред нама – рекао је главни организатор и директор СБЦ-а Бојан Михајловић.