ММА РАТНИЦА МЕКОГ СРЦА: Јулија свира клавир, плива, учи стране језике...

Novosti online

уторак, 03. 09. 2019. у 14:34

ММА РАТНИЦА МЕКОГ СРЦА: Јулија свира клавир, плива, учи стране језике...

Јулија Пајић Фото: Приватна архива

Поред нашег језика говори немачки и енглески, и тренутно учи и руски. Њен коначни циљ који је себи поставила је освајање шампионске титуле у некој од највећих светских организација - рекао је Михајловић

Serbian Battle Championship (СБЦ) одавно је постао најважнија станица за борце из свих крајева света који желе да наступе на највећим светским ММА позорницама - УФЦ, Белатор, ПФЛ. Поред тога, чињеница је да је СБЦ такође идеална почетна тачка за младе спортисте који тек започињу борилачку каријеру, и који желе да на велика врата, на врхунској интернационалној ММА позорници граде своје име и успех. Једна од таквих нада ММА спорта у региону свакако је Јулија Пајић.


Младу ратницу, прелепу Јулију домаћи љубитељи ММА вештине имаће прилику да уживо гледају, као и путем малих ТВ екрана (ТВ О2) у Хали спортова у Суботици 7. септембра 2019. СБЦ организује 23. велику интернационалну ММА приредбу, по први пут у овом спортском граду на северу наше земље. Организатор је за публику у нашој земљи и иностранству припремио спортски борилачки спектакл највише светске класе, а СБЦ планира да крунише три нова шампиона на овој историјској манифестацији.


Пајићева је девојка која потиче из спортске породице и целог свог живота је у спорту - тенис, пливање, јахање, мау-тај...али на крају, себе је пронашла у најбрже растућем светском спорту, ММА. ‌Рођена је 15. октобра 1997. године у Франкфурту (отац Томислав из БиХ (Тузла) и мајка Бисерка из Црне Горе.


‌Снимци Ронде Роузи и популарне Сајборг су је инспирисали да опроба срећу у мешовитим борилачким спортовима. Имала је два наступа до сада. Тренира у клубу ММА Спирит у Франкфурту, а често долази у Загреб где тренира у АТТ-у. Припреме за велики, дебитантски наступ Јулије на најбољој регионалној и једној од најцењенијих европских манифестација, СБЦсу у самом финишу и на највећем могућем нивоу.


ММА лепотица Јулија је недавно потписала трогодишњи уговор са МТК Глобал ММА менаџментом који за Балкан представља Бојан Михајловић, и од наредне године од ове девојке се очекују заиста велики резултати.


- Уз свакодневне тренинге, ова млада ратница, у слободно време, бави се моделингом, пливањем, свирањем клавира. Поред нашег језика говори немачки и енглески, и тренутно учи и руски. Њен коначни циљ који је себи поставила је освајање шампионске титуле у некој од највећих светских организација као што су УФЦ, М1, Белатор, ПФЛ, итд. Највећу подршку на том путу градјења велике интернационалне каријере и коначног успеха има од своје мајке Бисерке, брата Оливера и Амира Садиковића– рекао је главни организатор и директор СБЦ-а Бојан Михајловић.


Љубитељи ММА спорта ће имати прилику да у Суботици гледају велика светска имена која ће након највећих светских позорница закорачити и у СБЦ арену. Вече мешовитих борилачких вештина у Суботици посебно ће обележити наступи омиљених, домаћих бораца који желе да заблистају у свом родном граду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације