Одбојкаши почињу припреме за ЕП, Ковач позвао 19 играча

Бета

понедељак, 19. 08. 2019. у 16:50

Одбојкаши почињу припреме за ЕП, Ковач позвао 19 играча

Александар Околић, Никола Јововић и Немања Петрић фото: Н.Параушић

Нови селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Слободан Ковач објавио је данас списак од 19 играча који ће бити на припремама за Европско првенство

Нови селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Слободан Ковач објавио је данас списак од 19 играча који ће бити на припремама за Европско првенство.

Ковач је преузео национални тим од Николе Грбића, са којим је раскинута сарадња после неуспеха у интерконтиненталним квалификацијама за Олимпијске игре.

Србија ће на Европском првенству играти у Групи Б у Бриселу и Антверпену са Немачком, Словачком, Шпанијом, Белгијом и Аустријом.

На списку су техничари: Никола Јововић (Анкара), Алекса Батак (Млади Радник) и Вук Тодоровић (Војводина).

Коректори: Александар Атанасијевић (Перуђа), Дражен Лубурић (Анкара) и Божидар Вучићевић (Војводина).

Либера: Невен Мајсторовић .

Блокери: Срећко Лисинац (Трентино), Марко Подрашчанин (Перуђа), Петар Крсмановић (Сургут), Александар Околић (ПАОК) и Стеван Симић (Војводина).

Примачи: Урош Ковачевић (Трентино), Марко Ивовић (Локомотива Новосибирск), Немања Петрић (Белгород), Лазар Ћировић (Падова), Милан Катић (Белхатов) и Миран Којунџић (Војводина).

Србија ће од 12. септембра учествовати на континенталном шампионату које ће се играти у Словенији, Белгији, Холандији и Француској.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације