ММА ратници у Дудовој шуми

субота, 17. 08. 2019. у 14:35

ММА ратници у Дудовој шуми
У Хали спортова у Суботици 7. септембра Serbian Battle Championship организује 23. велику интернационалну ММА приредбу
Дудова шума, култно место свих заљубљеника у спорт, чашицу разговора, шетњу, дружење...Два века поприште разних догађаја, највећим делом спортских, овај препели кутак Суботице доживеће ускоро и једну премијеру, ММА спектакл у организацији Serbian Battle Championship. У Хали спортова у Суботици 7. септембра 2019. Serbian Battle Championship организује 23. велику интернационалну ММА приредбу, по први пут у овом спортском граду на северу наше земље.

Организатор је за публику у нашој земљи и иностранству припремио спортски борилачки спектакл највише светске класе, а SBC планира да крунише чак пет својих шампиона на овој историјској манифестацији. Вече мешовитих борилачких вештина у Суботици посебно ће обележити наступи омиљених, домаћих бораца који желе да заблистају у свом родном граду.

Један од таквих професионалаца је добро познато име домаћег борилачког и ММА спорта, као и регионалне сцене, Немања Уверић, који се враћа на борилачку сцену како би одмерио снаге са бескомпромисним борцем из Бразила, власником неколико шампионских појасева у Латинској Америци и добрo познат домаћој ММА публици у Србији, Џонијем "Ленхадор" Kарлосом.

Очекује нас и наступ још једног перспективног борца из Суботице, Данијела Шпољарића који ће у свом SBC дебију дати све од себе да на домаћем терену стигне до највеће победе у каријери која би истакла његово име на интернационалној ММА сцени, против знатно искуснијег борца из Бразила, Дагласа "Хе-Ман" Фелипеа.

Један од највећих потенцијала домаће сцене, из Family Fight Team-a, који је каријеру градио у Енглеској, Миро Јурковић, имаће прилику да настави победнички низ и стигне до најважније победе у каријери, против опасног борца из Бразила, бившег изазивача за SBC шампионски појас у средњој категорији, Хивага "Гибе" Франциска!

„Врхунском нивоу ове манифестације у Суботици допринеће и борбе за престижне SBC шампионске појасеве, који су се показали као најбржи пут и улазница у највеће светске и европске ММА организације као што су UFC, Bellator, PFL, у Европи KSW...

Ускоро нас очекује и наступ SBC шампиона, Душка Тодоровича, у Америци који ће 27. августа у Лас Вегасу покушати да избори уговор са највећом светском ММА организацијом, UFC“ – објашњава главни организатор и директор SBC-а Бојан Михајловић.

Један од најтрофејнијих греплера у нашој земљи, Александар Милићевић имаће прилику да у свом SBC дебију наступи у борби за шампионски појас против искусног и опасног Бразилца који по други пут наступа на великој интернационалној SBC позорници. Такође, публика у нашој земљи имаће прилику да ужива у дуелу два борца највише светске класе, представника Бразила и Латинске Америке, у борби за појас шампионау бантам категорији – Werlleson Martins Ribeiro vs Josivaldo “Nuno” Costa Araujo.

Бивши SBC шампион у лакој категорији Немања “Sledgehammer” Kовач покушаће да настави свој победнички низ против реномираног бразилског борца Маxа “Магнума” Лиме, док ће искусни Ненад Аврамовић из Београда одмерити снаге са непораженим Escley “Pezao” Araujom.

Nicolas “Chef” Ђурђевић, француски борац српског порекла, који живи и тренира у Америци, оствариће дугогодишњи сан и наступиће у Србији у најбољој регионалној ММА промоцији, Serbian Battle Championship. Nicolas ће укрстити рукавице са опасним ударачем и трофејним кикбоксером из Босне и Херцеговине, Алијом Туцаком.

Још једна велика борба за шампионски SBC појас, у сламка категорији, између припадница нежнијег пола, одржаће се на историјском SBC спектаклу у Суботици. Најбољи женски борац у региону Зорка Стојановић покушаће да крунише своју досадашњу каријеру титулом против противнице светског реномеа, која долази из Немачке, која је наступала за највећу светску ММА организацију UFC, против најбољих ММА такмичарки данашњице, Шејла “The German Tank” Гаф. Треба истаћи и дебитантски наступ сигурно најлепше ММА боркиње на овим просторима Јулије Пајић, најновијег појачања светски признате МТK менаџментске куће, пред којом су велики светски успеси.

Дакле, љубитељи ММА спорта ће имати прилику да гледају велика светска имена која ће након највећих светских позорница закорачити и у SBC арену, неки у борби за појасеве SBC шампиона, а неки у борби за покретање европске и светске каријере на великој интернационалној Serbian Battle Championship сцени!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације