Боксери Србије на Златибору, Пиперски нови селектор

Танјуг

четвртак, 18. 07. 2019. у 20:33

Боксери Србије на Златибору, Пиперски нови селектор

Фото: БСС

Боксерска репрезентација Србије започела је тронедељне базичне припреме на Златибору уочи Светског првенства, које ће се у септембру одржати у руском Јекатеринбургу

Боксерска репрезентација Србије започела је тронедељне базичне припреме на Златибору уочи Светског првенства, које ће се у септембру одржати у руском Јекатеринбургу.

Управни одбор Боксерског савеза Србије је након престанка сарадње са Миодрагом Перуновићем одлучио да нови селектор буде Милан Пиперски, досадашњи селектор омладинских селекција, док је омладинце преузео Драган Васиљевић.

Пиперски је на месту кондиционог тренера задржао Игора Томашевића, док је за асистенцију позвао све личне тренере боксера који су се нашли на његовом списку, по угледу на најуспешније боксерске земље света.

Од тренера су се одазвали Миодраг Милић, Мане Марчета и Вратислав Пешић, док су остали најавили пријикључивање тиму у каснијем периоду.

На припремама на Златибору учествују: 52 кг – Душан Јањић, 57 кг - Немања Гавриловић, Вељко Глигорић, Ненад Момирски, 63 кг - Александар Коновалов, Дамјан Грмуша, Ненад Јовановић, 69 кг – Дејан Дашић, Милан Вранковић, Петар Стошић, 75 – кг Сандро Полетан, Ðорђе Бујишић, Милосав Савић, Алекса Марковић, 81 кг – Слободан Јовановић, Саша Миловац, Филип Станковић, Никола Стевановић, 91 кг – Марко Доцић, Тадија Николовски, +91 кг Владан Бабић.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације