ШПАНОВИЋЕВА ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНА: Српкиња прескаче митинг Дијамантске лиге у Лондону

С.К.

среда, 17. 07. 2019. у 22:10

ШПАНОВИЋЕВА ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНА: Српкиња прескаче митинг Дијамантске лиге у Лондону

Фото: Н.Параушић

Дворанско првакиња Европе и света у скоку удаљ повредила се пре недељу дана у Секешфехервару, тако да ће нови тест имати 18. августа на митингу у Бирмингему

ИВАНАШпановић због лакше повреде одустала је од митинга Дијамантске лиге, 20. јула, у Лондону. Дворанско првакиња Европе и света у скоку удаљ повредиласе пре недељу дана у Секешфехервару, тако да ће нови тест имати 18. августа на митингу у Бирмингему.

- Могла је да скаче у Лондону, али онда би се опоравак продужио за десет дана. А нама је приоритет СП од 28. септембра до 6. октобра у Дохи - подвлачи Иванин тренер Горан Обрадовић.

Шпановићева је повреду зарадила приликом преступа, када је стопалом нагазила летвицу од једног центиметра. Подсетимо, на Меморијалу "Иштван Ђулаи" била је друга скоком од 6,80 м.

- Ивани се то десило у првој и шестој серији. Осетила је бол у пети леве ноге, која јој је одразна. Ишла је на магнетну резонанцу и доктори су рекли да се види масница на петној кости. Повреда је лакша, али је болна и досадна. Зато ће само да тренира, али неће да скаче - објашњава трофејни стручњак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације