Гурдијељац: Вифуавивили најтежи ривал

Бета

03. 07. 2019. у 12:41

Гурдијељац: Вифуавивили најтежи ривал

Илустрација Фото: free images Pixaby

Само два пораза у толико борби најбоље говоре о квалитету противника, који има велико професионално искуство. Све то гарантује добру борбу, једну од највећих у мојој досадашњој каријери - рекао је Гурдијељац.
Новопазарски боксер Шериф Гурдијељац рекао је данас да је за победу у предстојећем професионалном мечу против Бруна Вифуавивилија неопходно да пружи максимум у рингу.

- Тренутно сам на висинским припремама на Копаонику, а од 15. јула наставићу да тренирам у Берлину. Нема сумње да ће то бити једна од најтежих, али верујем и мојих најбољих борби. Даћу све од себе и очекујем победу - рекао је Гурдијељац.

Двадесетчетворогодишњи Гурдијељац бориће се 31. августа у Новом Пазару против шест и по месеци млађег боксера из Танзаније, у мечу за рејтинг у суперперо категорији.

Обојица су освајали престижне титуле у тој категорији, у којој је Гурдијељац био млади и интернационални првак света у оквиру Међународне боксерске федерације (ИБФ).

С друге стране, Вифуавивили је у тој верзији званични шампион Пан Пацифика и бивши првак Океаније под окриљем Светске боксерске асоцијације (WБА).

Гурдијељац је као професионалац остварио 20 победа, од тога седам нокаутом, уз четири пораза, док Вифуавивили има 23 победе, од чега пет нокаутом, два пораза и нерешен меч.

- Само два пораза у толико борби најбоље говоре о квалитету противника, који има велико професионално искуство. Све то гарантује добру борбу, једну од највећих у мојој досадашњој каријери - закључио је Гурдијељац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације