Грбић: Добри противници за указивање на грешке

Бета

27. 06. 2019. у 13:10

Грбић: Добри противници за указивање на грешке
Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је данас да ће предстојећи дуели са Бугарском, Ираном и САД бити добра прилика да се укажу ствари на којима треба да се ради

Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је данас да ће предстојећи дуели са Бугарском, Ираном и САД бити добра прилика да се укажу ствари на којима треба да се ради.

"Циљ нам је да играмо најбоље што можемо и мислим да ће та три противника да нам укажу на ствари на којима треба да радимо јер нема бољег показатеља од јаког противника који кажњава сваку твоју непрецизност", рекао је Грбић пред почетак турнира у Пловдиву.

Српски одбојкаши ће од 28. до 30. јуна у Пловдиву играти пети викенд Лиге нација, на ком ће им ривали бити Бугарска, Иран и САД.

"На папиру смо у најјачем саставу до сада, али не и комплетни. То не значи много јер је тај тим последњу утакмицу заједно играо пре годину дана. Потребно је време за аутоматизме. У процесу смо стварања нових навика", казао је Грбић.

Репрезентативац Србије Дражен Лубурић је рекао да је Лига нација добро послужила.

"Циљ Лиге нација је био да неки млађи, други играчи добију шансу да се покажу и направе своје прве кораке у репрезентацији. Можемо да будемо задовољни због тога што смо добили шири спектар играча", рекао је Лубурић.

Србија ће прву утакмицу играти сутра против Ирана, у суботу ће се састати са селекцијом САД, док ће турнир завршити у недељу против домаћина Бугарске.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације