МАРИНА СПАСИЋ ПРЕД МЕЧ ПРОТИВ ОПАСНЕ И ВИСОКЕ НЕМИЦЕ НА ТУРНИРУ ЦФЛ У САРАДНЈИ СА ЕНФУСИОН: Морам да је победим, ја сам борац кога карактерише снага удараца!

четвртак, 27. 06. 2019. у 12:00

МАРИНА СПАСИЋ ПРЕД МЕЧ ПРОТИВ ОПАСНЕ И ВИСОКЕ НЕМИЦЕ НА ТУРНИРУ ЦФЛ У САРАДНЈИ СА ЕНФУСИОН: Морам да је победим, ја сам борац кога карактерише снага удараца!
Марина је поручила да верује да ће Ирене ићи на технику и дистанцу, а да ће се она трудити да смањи дистанце и да улази више у клинч
Нашу најбољу кик-боксеру Марину Спасић 28. јуна очекује веома тежак меч против високе Немице Ирене Стеркел на турниру у организацији Цоллисон фигхтинг леагуе Сербиа, а у сарадњи са највећом кик бокс организацијом на свету Енфусион.

Колико је опасна Немица говори и то да је Стеркел висока 178 центиметара, а што је 13 центиметара више од наше најбоље кик-боксерке Марине Спасић.

Марина је поручила да верује да ће Ирене ићи на технику и дистанцу, а да ће се она трудити да смањи дистанце и да улази више у клинч.

- Спреман сам. Радила сам два месеца по два тренинга. Дуго нисам ушла у ринг и драго ми је због тога, а поготово што ћу напокон бити на свом терену. Ирене је висока 178 центиметра, што је за 13 центиметара виша од мене. Али, то ми не прави неки страх. Навикла сам да радим против девојака које су више од мене. Ја сам борац кога карактерише та снага ударца. Стално идем напред и темпо. Верујем у своју највећу моћ и спремна сам. Радила сам мало другачије за овај меч, па се надам да ће се то показати – рекла је Марина.

Марина каже да је срећна што учествује на турниру Енфусиона.

- То је највећа холандска организација, а Холандија је земља кик бокса и спорта. То ми прави стварно велику мотивацију, тако да сутра отворим себи још већа врата, још боље позиве за мечеве. Мотивација ми је веће него до сада – рекла је Марина И додала:

- Морам да је победим. Верујем у себе и верујем да ћу победити. Енфусион је огромна организација и нема на Свету онога, ко прати овај спорт да није чуо за Енфусион.
Подсећамо да ће се у организацији ЦФЛ-а у петак 28. јуна у Белеxпоцентру одржати турнир "Енфусион Роад То Абу Дхаби".

Сви они који буду спречени да дођу у Белеxпоцентар, цео догађај моћи ће да прате на Телевизији Пинк 2 од 19 сати.
Осим Зорана Грозданића од наших бораца моћи ћете да гледате Рада Опачића, Марину Спасић, Михајла Кецојевића, Илију Јовановића, Николу Костића.

Главни догађај вечери је турнир тешке категорије где се боре четир шампиона: Даниел Галебов – Бугарска, Ндал Бћири – Белгија, Ајса Булем – Француска и Раде Опачић – Србија.

Главни догађај представљаће турнир тешке категорије, а победника београдског турнира очекује наступ на турниру у Абу Дабију, на коме победник добија 100.000 евра.

Карте можете набавити преко продајне мреже тицкетс.рс!

(ПР)