Никола Грбић: Тешки противници за боље угравање

Бета

20. 06. 2019. у 16:30

Никола Грбић: Тешки противници за боље угравање
Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је данас да је циљ да екипа настави да се уиграва и да ће предстојеће три утакмице у Италији бити права прилика за то

Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је данас да је циљ да екипа настави да се уиграва и да ће предстојеће три утакмице у Италији бити права прилика за то.

"Чекају нас заиста тешки противници. Практично нема слабе екипе. Циљ је да наставимо са уигравањем и подизањем форме. Сваки викенд мењамо играче, сви добијају прилику да проведу време на терену и мислим да је то планирано од почетка. Резултат и терен ће показати докле ће то да нас доведе", рекао је Грбић уочи почетка турнира у Милану.

Репрезентација Србије ће наредна три дана играти против Италије, Пољске и Аргентине, током четвртог викенда Лиге нација.

"То су три тешка противника, опасни су у каквом год да су саставу. Следи три дана заиста добре одбојке која нам је веома потребна, да подигнемо ниво игре још више", казао је Грбић.

Српски репрезентативац Срећко Лисинац је рекао да је екипа напредовала из утакмице у утакмицу.

"Изграђена је фантастична атмосфера. Надам се да ћемо се радовати на крају", рекао је Лисинац.

Србија ће прву утакмицу играти у петак од 20.00 против Италије, потом следи дуел са Пољском у суботу и Аргентином у недељу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације