Маријан: Играће се, надамо се да ће се време стабилизовати

Бета

среда, 19. 06. 2019. у 19:31

Маријан: Играће се, надамо се да ће се време стабилизовати

Фото: Н.Параушић

Генерални секретар Ватерполо савеза Србије Немања Маријан рекао је данас да би сви мечеви другог дана завршног турнира Светске лиге у Београду требало да се играју, као и да неће бити пребацивања програма с отвореног на затворени базен

Генерални секретар Ватерполо савеза Србије Немања Маријан рекао је данас да би сви мечеви другог дана завршног турнира Светске лиге у Београду требало да се играју, као и да неће бити пребацивања програма с отвореног на затворени базен Спортског центра Ташмајдан.

"Сада како ствари стоје, играће се последња два меча овог такмичарског дана. Верујемо да ће се време пороменити. Видите да је нестабилно и тешко је било шта прогнозирати, али требало би да се играју", рекао је Маријан новинарима на Ташмајдану.

Синоћни меч првог кола између Србије и Аустралије, као и данашњи између Мађарске и Шпаније били су прекинути због јаке кише и грмљавине, али су после пауза настављени.

"У договору са челницима Фифе дошли смо до закључка да не би требало да прелазимо на затворени базен, јер бисмо изгубили много времена. Уколико дође до временских непогода, чекаћемо да се пролепша као што то раде на Ролан Гаросу или Вимблдону", рекао је Маријан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације