СВАKА подршка, посебно она са трибина „Спенс-а“ у недељу у 18 часова у одлучујућем дуелу са одлазак на ЕП са Швајцарцима, много значи рукометној репрезентацији Србије. То су вечерас у разговору са новинарима потврдили селектор Ненад Перуничић и његови изабраници, Немања Зеленовић и Мијајло Марсенић, који су нагласили да су свесни колики је улог у том мечу.

- У Новом Саду имамо гостопримство и уверен сам да ће навијачи препознати важност утакмице и у великом броју нас подржати да дођемо до важног циља за нове момке, за нову генерацију каже селектор Перуничић.- Верујем момцима и верујем да смо спремни за највеће могуће изазове и у нашу победу. Јер, желимо да покажемо шта радимо и да смо екипа која се не плаши ничега. Гледамо напред, нема корак назад.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Рукометаши Србије желе победу против Швајцарске за пласман на ЕП

Немања Зеленовић наглашава да ће наш национални тим направити одличан резултат и да ће играчима бити много лакше пред домаћом публиком да оствари амбиције и пласира се на ЕП.

Мијајло Марсенић истиче да Швајцарци имају Шмита, једног од најбољих рукометаша, али се узда да ће наш тим задржати висок ниво игре током свих 60 минута и оверити пласман.

- Желимо да одржимо континуитет великих такмичења. Рецепт је јака одбрана и брзи голови у транзицији. Значи нам пет и више голова, али и поред тога сада бих потписао само да победимо било с којом разликом и да идемо на ЕП- каже Марсенић.