Чачак и Пожаревац уживали у СИМ

Тањуг

петак, 07. 06. 2019. у 12:33

Чачак и Пожаревац уживали у СИМ
Основци у поменута два града уживали су у химни "Боже правде", ватромету и конфетама, пре него што су се борили за пласман на Државно финале у Београду 22. јула
Караван радости и пријатељства Спортских игара младих Србије наставио је пут по Србији, а на ред су дошли градови Чачак и Пожаревац.

Основци у поменута два града уживали су у химни "Боже правде", ватромету и конфетама, пре него што су се борили за пласман на Државно финале у Београду 22. јула.

Чачак је угостио је Игре на тереним Спортског центра Младост, где се присутнима обратила председница СИМ Србија Ивана Јовановић.

- Ово је наш други долазак у Чацак и јако је лепо видети децу у великом броју. Игре вам кажу велико хвала, што сте препознали оно што радимо и што се дружите кроз Игре. Наше велико срце отворено је за све вас и сигурна сам да се сјајно дружити и играти и наредних година у Чачку - поручила је Јовановић.

Јовановић је уручила специјалну плакету за допринос развоју Игара у Чачку Владану Милићу, помоћнику градоначелника задуженом за друштвене делатности, који је изразио задовољство што су се Чачани прошле године показали као добри организатори и што су Игре стога поново дошле у тај град.

Ништа мање радости није било ни у Пожаревцу, где су се окупила деца из Браничевског оркуга како би уживала и такмичила се.

СИМ се настављају сутра у малој Куршумлији, Сокобања је планирана за понедељак, а за 11. јун спрема се спектакл у Новом Пазару, где се игре одржавају од оснивања у Србији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације