Ивановић подржао СИМ у Сремској Митровици

Танјуг

субота, 01. 06. 2019. у 23:30

Ивановић подржао СИМ у Сремској Митровици

Фото СИМ

Караван радости и пријатељства Спортских игара младих настављен је у Иригу и Сремској Митровици, где је подршку дао и бивши капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић

Караван радости и пријатељства Спортских игара младих настављен је у Иригу и Сремској Митровици, где је подршку дао и бивши капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић.

Фудбалер Зенита из Санкт Петербурга, одмах по крају сезоне стигао је у родни град и присуствовао шестом рођендану СИМ Србија на отварању на Централном тргу пред великим бројем деце.

На скупу, на коме су били градоначелник Владимир Санадер и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић, обратила се председница СИМ Србија Ивана Јовановић и поручила да Игре са поносом долазе у Сремску Митровицу.

"Како су Игре на територији Србије расле из године у годину, овај град је све време био уз нас и ми смо заједницким снагама успели да направимо нешто лепо и добро у интересу све деце Србије и региона. Поносна сам на то што је те 2014. године, када су Игре основане у Републици Србији, поред господина Александра Вуциоји је тада био премијер наше републике, први градонацелник који је подржао Игре био Бранислав Недимовида градонацелник Сремске Митровице, а данас министар. Он је и дан данас остао уз Игре као права подршка и на томе му се од срца захваљујемо", рекла је Јовановић.

Она је, на одушевљење Сремаца, градонацелнику Владимиру Санадеру уруцила специјално признање за допринос развоју Игара. Данас су Игре стигле на обронке Фрушке Горе и велике падавине нису изненадиле организаторе, па је свечана церемонија отварања била у Основној школи "Доситеј Обрадовић".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације