Најбоља боксерка на појединачном првенству Србије у Прокупљу је Александра Рапаић, а најбољи боксер је Александар Коновалов.

Рапаић је до злата стигла у полувелтер категорији (до 64 кг) савладавши у финалу Ксенију Меди, док је Коновалов, такође у полувелтер категорији (до 64 кг) у борби за трон победио Ненада Јовановића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Светски куп у кик-боксу: Златне медаље за Ајлу Лукач и Саиду Буквић

За најбољи и најборбенији пар проглашени су Сандро Полетан и Саша Миловац. У полутешкој категорији (до 81 кг) до славља је стигао Полетан резултатом 4:1.

У категорији сениорке бантам (до 54 кг) злато је освојила Снежана Шиљковић, којој је финале предала Драгана Голић. Код сениора у мува категорији (52 кг) злато је својио Раде Јоксимовић победивши Сашу Суљића. У категорији сениори бантам (до 56 кг) злато је припало је Душану Јањићу, који је у финалу победио Вељка Глигорића са 4:1.

Актуелни шампион Меморијала "Бранко Пешић - београдски победник" Немања Гавриловитавио је са традицијом освајања државних шампионата, до седме титуле заредом стигао савладавши у лакој категорији (60 кг) Милоша Јанковића.

Његов клупски колега Дамјан Грмуша такође је отишао кући са златом око врата, победивши у финалу велтер категорије (до 69 кг) Велибора Пуцара 5:0.

У средњој категорији (до 75 кг) славио је Милосав Савић победом над Дејаном Дашићем 4:1.

Тешка категорија (до 91 кг) донела је окршај Слободана Јовановића и Тадије Николовског. Након велике борбе злато је освојио Јовановић резултатом 4:1.

На крају финалне вечери уследио је нокаут у првој рунди супертешке категорије (+91 кг) у режији репрезентативца Србије Владана Бабића и Милоша Миловановића, а победу је однео Миловановић.

Жири је био састављен од легенди еx Yу ринга: Миливоје Лабудовић, Тадија Качар, Мирко Пузовић, Аце Русевски, Драгомир Вујковић, Џафер Алисановић, Фазлија Саћировић, Братислав Ристић, Миодраг Перуновић и Љубиша Симић.