Ратко спремио реванш Денију

В.К.

26. 04. 2019. у 09:49

Ратко спремио реванш Денију
Никшићки ветеран Ратко Драшковић (53) бориће се у сутра Аугзбургу за титулу у WБУ верзији против чувеног тамнопутог Британца Денија Вилијамса (45)

НИКШИЋКИ ветеран Ратко Драшковић (53) бориће се у сутра Аугзбургу за титулу у WБУ верзији против чувеног тамнопутог Британца Денија Вилијамса (45). Предвиђено је да меч траје 12 рунди. Ово ће бити њихов други сусрет, јер су пре 15 година укрстили рукавице, а славио је Вилијамс.

Британац је у то време био на врхунцу славе, јер је три месеца касније нокаутирао до тада неприкосновеног Мајка Тајсона, али до светског трона, ипак, није дошао јер га је омео Украјинац Кличко.

- Дошао је тренутак за реванш и победу! И то у јубиларном 50. мечу. Једва чекам да меч почне. Без обзира на исход овог дуела ускоро ћу одбоксовати свој последњи меч - поручује неуморни ратник међу конопцима.

Драшковић је у професионалној каријери забележио 35 победа, 12 пораза и два нерешена меча, а Британац 53 победе и 26 пораза. Никшићких тешкаш је пре више од годину титулу у WБU верзији освојио у Хановеру, али му је комисија ове профи федерације одузела, јер је није бранио у предвиђеним термину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације