БРЕЈК у Новом Саду нимало не опушта одбојкаше Црвене звезде, који данас (18.00) у другој финалној утакмици плеј-офа на Бањици дочекују Војводину НС семе.


И док Београђани тврде да иду корак по корак, дотле браниоци титуле прижељкују да изједначе у победама. Шампионски шампањац испиће екипа која оствари три победе.


Велики ривали свесни су да је њихов дуел у сенци вечитог фудбалског дербија и надају се да ће макар привући праве љубитеље одбојке.


- Направили смо тек први корак, тако да мислимо само на други меч у којем желимо да поправимо неке елементе како бисмо створили услове за победу. Највише радује то што су сви играчи здрави. Позивамо навијаче, мада знамо да се сат касније игра фудбалски дерби. Срећом, имамо већу подршку навијача у Новом Саду - истакао је капитен Црвене звезде Владо Петковић.


Новосађани уколико желе да одбране титулу морају да славе у Београду.


- Јасно нам је да морамо да поправимо нашу игру. Неопходно је да се концентришемо на наш део терена, да гледамо само себе. У првом мечу сервис није био на нашем нивоу. Важно је да будемо и прибрани, како бисмо вратили брејк - нагласио је капитен Војводине Миран Кујунџић.