Вулићевић: Да искористимо мане Партизана

Бета

11. 01. 2019. у 18:38

Вулићевић: Да искористимо мане Партизана
Не размишљамо о плеј-офу, примарни циљ је опстанак. Због тога сам и дошао овде. Све је могуће, шест или седам екипа приближног су квалитета - оценио је Вулићевић.
Тренер одбојкаша Новог Пазара Дејан Вулићевић рекао је данас да се његова екипа спрема да искористи мане Партизана, којем гостује у 16. колу Суперлиге.

"На исти начин и они се спремају за нас, али надам се најбољем. Њихова највећа врлина је да мало греше. Не поклањају много поена, све морате да зарадите. Доста ће зависити од нашег сервиса. Биће лакше ако их удаљимо од мреже", рекао је Вулићевић.

Пре дуела у Београду, Партизан је седми са пет победа и 10 пораза, а Нови Пазар последњи са четири добијене и 10 изгубљених утакмица, уз меч мање.

"Не размишљамо о плеј-офу, примарни циљ је опстанак. Због тога сам и дошао овде. Све је могуће, шест или седам екипа приближног су квалитета", оценио је Вулићевић.

У гостујућем саставу дебитоваће техничар и бивши руски репрезентативац Конастантин Лесик.

"С нама је тек три дана, али за њега то није проблем. Добар је играч и потребно је да се ми навикнемо на њега. Из једног система прелазимо у други. Очекујем бржу игру и више решења у нападу", казао је Вулићевић.

Одбојкашка утакмица Партизан - Нови Пазар на програму је у недељу од 19 часова у Хали Импулс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације