БЕЗ ОДМОРА ЗА САВИЋА: Дејан води ватерполисте на Универзијади

Novosti online

петак, 11. 08. 2017. у 11:25

БЕЗ ОДМОРА ЗА САВИЋА: Дејан води ватерполисте на Универзијади

Дејан Савић Фото: Н. Параушић

Један од најбољих ватерполо тренера на свету предводиће универзитетску селекцију Србије у Кинеском Тајпеху

Нема одмора за Дејана Савића. После бронзе на ЕП у Будимпешти са сениорима је сјајни тренер одлучио да води репрезентацију Србије на летњој Универзијади која ће се одржати од 18. до 31. августа у Кинеском Тајпеху 8Тајван).

У каријери велики стручњак још није освојио само медаљу за Универзитетских игара, а с обзиром на састав који има делује да ће то сигурно догодити.

- Презадовољни смо и част нам је ће у експедицији Србије бити и Дејан Савић, најбољи светски ватерполо тренер. Не сумњамо да ће нам ватерполо донети медаљу, јер знамо сви да је Савић мајстор свог посла и да је изабрао сјајан млад тим - истакао је професор Синиша Јаснић, председник Универзитетског спортског савеза Србије.

Наши ватерполисти ће такмицење по групама отворити утакмицом са Јужном Африком 18. августа, два дана касније следи дерби са Мађарском, а прву фазу такмичења окончаће 21. августа мечом са Канадом.

Наши ватерполисти су у групи са Јужном Африком, Мађарском и Канадом.


САСТАВ
За ватерполо тим Србије на овогодишњој Универзијади наступиће и неколико играча из А репрезентације:
Ђорђе Лазић, Страјо Димитрије Ристић, Лазар Добожанов, Немања Вицо, Радомир Драшовић, Никола Јакшић, Сава Ранђеловић, Виктор Рашовић, Огњен Стојановић, Душан Васић, Гаврил Суботић, Страхиња Рашовић и Филип Радојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)