Председник ОС Војводине: Голијанин је морао да буде против пријема Косова у ФИВБ!

В.Н.

12. 10. 2016. у 10:11

Ограђујем се од његовог става, наш савез, као један од најорганизованијих у земљи је морао да буде против - истиче Богуновић у саопштењу

Председник ОС Војводине: Голијанин је морао да буде против пријема Косова у ФИВБ!

Ненад Голијанин Фото: Архива ВН

ПЕТАР Богуновић, председник Одбојкашког савеза Војводине и потпредседник ОС Србије, огласио се саопштењем у којем истиче да је наш савез морао да буде против пријема Косова у ФИВБ.

- Лично се ограђујем од става Ненада Голијанина, јер сматрам да је морао да буде против пријема Косова у чланство ФИВБ, без обзира на то што би већина свакако победила и непризната држава постала део светске одбојкашке федерације. Такође, ни ОС Војводине, на чијем сам челу, не подржава став председника ОСС Ненада Голијанина. Наш савез, као један од најорганизованијих у земљи, као савез чије репрезентативне селекције бележе фантастичне успехе на свим такмичењима широм света, морао je да буде против пријема Косова у чланство ФИВБ - истиче Богуновић у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

ТАКО ЈЕ!

12.10.2016. 10:44

Ал "после кише кабаница" - ничему не служи!

bane

12.10.2016. 18:20

@ТАКО ЈЕ! - Njemu ne treba dati kabanicu, već proterati iz sporta i kazniti zbog uzdržanosti glasanja, za nepostojeću državu po Srpskom zakonu. Dokle će nas ovakvi predstavljati, bez posledica.

Lafo Mamone

12.10.2016. 11:06

Nije mi jasno da ga još niko nije pozvao na odgovornost,gospodin "crveni" nije tamo išao da iznosi svoj stav već stav Republike Srbije a to je ne priznavanje i negiranje Kosova kao države,sramota sta nam radi Titov kadar,i danas gledaju kako će nastetiti Srbiji i Srbima !

Рашо

12.10.2016. 11:18

Наравно да је требало да буде против.Како је могуће да човек који представља Савез оде и поступа по личном уверењу и доноси одлуке на основу личног става, без усаглашавања са сарадницима!? Образложење господина Голијанина да младима треба да дати могућност да играју је смешно и увредљиво! Нико им никада није ни бранио а могу и да играју у Србији и за Србију!Одмах га сменити и избацити из Савеза!

Marko

12.10.2016. 11:26

Da je Golijanin bio protiv, kud bi montenegrin Boričić sa funkcijom predsjednika Evropske federacije.

zile

12.10.2016. 16:29

Mudra i ispravna odluka da se UZDRZI.Da je bio protiv, glasaci koji neznaju sta je odbojka bili bi ponosni, ovako neka vise.