Златни делфини на Космету

С. К.

23. 03. 2016. у 07:21

Златни делфини на Космету

Живко Гоцић и Страхиња Рашовић Фото З. Јовановић

Знамо у каквим неусловима живи наш народ на Космету и драго ми је што ћемо му бар за тренутак улепшати стварност - наглашава капитен Живко Гоцић

НАШИ најбољи ватерполисти у среду ће у оквиру своје "МТС турнеје шампиона" посетити Косово и Метохију, где ће им домаћини бити министар омладине и спорта Вања Удовичић и директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

Европски и светски шампиони посету ће почети (11.30) у Лепосавићу, два сата касније биће у Косовској Митровици, а у 15.30 у Грачаници.

- Знамо у каквим неусловима живи наш народ на Космету и драго ми је што ћемо му бар за тренутак улепшати стварност - наглашава капитен Живко Гоцић.

Вођа златних "делфина" је у уторак поподне заједно са Страхињом Рашовићем био домаћин навијачима у пословници МТС. Дружили су се, сликали, а били су и у улози агената продаје. Турнеја је почела прексиноћ у Новом Саду дуелом беле и плаве екипе, а синоћ су се у базену "Влахо Орлић" у Новом Београду поново судариле екипе Дејана Савића и Владимира Вујасиновића. У четвртак ће играти за Нишлије, а у петак са Крагујевчанима.

- Турнеја је пун погодак за промоцију ватерпола и МТС. Срећан сам и што има хумантирани карактер, да помогнемо људима у невољи - подвукао је Гоцић.

Због турнеје је задовољан и Страхиња Рашовић:

- Лепо је да нас људи виде и у другој улози, не само у базену. Драго ми је што путујемо по целој Србији, што можемо да се дружимо са људима који имају ретко прилику да нас гледају уживо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације