ТУРНЕЈА шампиона креће данас од Новог Сада. Наши најбољи ватерполисти, подељени у две екипе, вечерас (19.00) ће на "Спенсу" приказаће све чари игре новосадској публици. Златни делфини сутра (20.00) су пливалишту "Влахо Орлић" у Новом Београду, у среду на Косову и Метохији, у четвртак у Нишу и у петак у Крагујевцу.

Селектор Дејан Савић је позвао 26 играча, а другу селекцију водиће Владимир Вујасиновић. Због обавеза у турском Галатсарају неће доћи Слободан Никић, док је Милош Ћук повређен.

- Одувек смо имали жељу да обиђемо Србију и поздравимо навијаче. Имаће две репрезентације подједнаког квалитета и утакмице ће бити праве - наглашава селектор Дејан Савић.

Наши асови ће на Косову и Метохији обићи Лепосавић, Грачаницу и Косовску Митровицу. Приход са ревијалних утакмица биће уплаћен народним кухињама на Косову и Метохији, Нишу и Крагујевцу. Велику помоћ у реализацији пројекта дао је генерални спонзор ВСС "Телеком Србије".

Од 28. марта до 1. априла у Београду европски и светски шампиони тренираће са Аустралијом. Последњег дана марта у Зрењанину ће бити одиграна званична утакмица.