ВАТЕРПОЛИСТИ Црвене звезде су се "заледили" на табели регионалне Триглав лиге. Одбор за такмичење црвено-белима, као и против Радничког, није признао победу над Војводином и регистровао је са 5:0 у корист Новосађана.

Београђанима је опет одузето шест бодова и одређена новчана казна од 5.000 евра. Поновљен је став да Аксентијевић, Драшковић и Кљајевић збогнаступа за грузијску Локомотиву у првом кругу квалификација за Лигу шампиона не могу да играју за Београђане на Јадрану.

Досада је некадашњем прваку Европе одузето 12, тако да је последњи са -6 бодова, а у касу Лиге требало би да уплати 10.000 евра. Како би се нашао излаз из ове ситуације, јер је ВСС поштујући своја и правила ЛЕН лиценцирао спорне играче, за сутра је у Загребу заказана седници Управног одбора РТВЛ. Наши се надају компромису...

- Нисам изненађен. Позивају се на контрадикторан правилник. Суштина је да ли они желе да играју са нама. Иначе, заказали смо за викенд утакмице са Приморјем и Младости, па ћемо видети - каже председник Звезде Виктор Јеленић.