Русија победила САД: Српкиње две победе деле од Рија

Тањуг

04. 09. 2015. у 10:47

Русија победила САД: Српкиње две победе деле од Рија

Зоран Терзић са одбојкашицама Србије фото: Архива ВН

Очекујем да ће све бити у реду и да ћемо се на крају такмичења квалификовати за Олимпијске игре - рекао је Терзић. Наше одбојкашице очекују дуели са Кенијом и Аргентином
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић очекује да ће се Светски куп у Јапану завршити пласманом његових изабраница на Олимпијске игре у Рио де Жанеиро 2016.

Србија је данас савладала Кубу са 3:0 забележивши осму победу на Светском купу и сада јој недостају још два тријумфа - против Кеније и Арентине да овери визу за Рио, пошто је у међувремену Русија савладала САД.

- Тешко је играти овакве утакмице када сви од вас очекују лаку победу. Играли смо са великим бројем нових играчица и морам да будем задовољан јер смо победили са 3:0 - рекао је Терзић на конференцији за медије после утакмице.

Он је нагласио да се нада да ће до краја тунрира у Јапану одбојкашице прескочити још две преостале препреке.

- Очекујемо да ће све бити ОК и да ћемо се на крају такмичења квалификовати за ОИ - рекао је Терзић.

Стефана Вељковић је наласила да је данашњи меч са Кубом био тежак, јер Србија није играла са првим тимом.

- Куба је играла заиста добро, Било нам је тешко јер нисмо имале времена за тренинг, тако да смо биле помало споре и имале смо неколико тешких ситуција, На крају, успеле смо да победимо са 3:0 и то је најважније - поручила је Вељковићева.

Србија наредни меч игра против Кеније у суботу од 08.00 по нашем времену.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације