Мамић: Добро дезинфикујте своја уста пре него што почнете да критикујете презиме Ђоковић

Новости онлине

уторак, 07. 07. 2020. у 10:10

Мамић: Добро дезинфикујте своја уста пре него што почнете да критикујете презиме Ђоковић

Новак Ђоковић фото: ЕПА

Одустао сам од писања о Новаку да не дам кретенима да се иживљавају на том светом презимену, рекао је Здравко Мамић

Некадашњи први човек Динама из Загреба Здравко Мамић се у разговору за ТВ Елта, поред фудбалских прича, дотакао и напада на Новака Ђоковића после организације турнира у Београду и Задру усред пандемије вируса корона. У свом стилу Мамић је усмерио критике ка критичарима најбољег тенисера света.


- Хтео сам да пишем о томе. Одустао сам да не дам кретенима да се иживљавају на том светом презимену. Јер би сигурно неко то искористио да га прља кроз мој судски поступак. Али поручујем свима онима који лоше причају о Новаку Ђоковића да прво добро дезинфикују уста. Јер породица Ђоковић и он сам, својим понашањем и делима, заслужују да им се сви обраћају у ставу мирно - рекао је Здравко Мамић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Bratkooo

07.07.2020. 10:41

Dobro je rekao covek. Stvarno treba da se prekine s tim zato sto se Neki hrane lošim mislima i razumeju samo govor kojim se i sami služe.

BOGAMI NESTO OVI HRVATI NAVALILI BRANIT NASEG NOLETA

07.07.2020. 12:10

NESTO SE VALJA IZA BRDA, verovatno su spremili veliki transfer, kako bi ga usvojili (pohrvatili) kao sto pokusavaju i Nikolu Teslu.

MILE

07.07.2020. 12:51

U ime mojih srodnika koji nose to veličanstveno PREZIME hvala ti Zdravko bez obzira na sve,ali ovo je rečeno iz tvoje iskrene duše.