Лопез одбрусио новинару Њујорк тајмса: Увек тражиш драму, зар ниси уморан од тога?

Новости онлине

понедељак, 06. 07. 2020. у 13:07

Лопез одбрусио новинару Њујорк тајмса: Увек тражиш драму, зар ниси уморан од тога?

Бен Ротенберг и Фелисијано Лопез фото: ЕПА

Немојте да плаћате права на небезбедне турнире, написао је Бен Ротенберг

Није ништа ново ако се каже да је Бен Ротенберг критиковао дешавања у тенису или Новака Ђоковића, али јесте вест да му је неко од тенисера одговорио.


Новинар Њујорк Тајмса често нешто замера најбољем тенисеру света, а после дешавања на “Адрија туру” прилично се обрусио на њега... Најактуелнија дешавања која је Ротенберг коментарисао на свом Твитер профилу су везана за турнир у Атланти:


- Још једно мишљење о тенису имам у току пандемије вируса корона. Водитељи "Тенис ченла" имају исту одговорност, ако не и већу, за безбедност као организатори. Немојте да плаћате права на небезбедне турнире! Немојте да промовишете, показујете, славите небезбедне догађаје као што су Адриа Тур, Атланта, WТТ - написао је Ротенберг.


Шпански тенисер Фелисијано Лопез му је овог пута одговорио:


- Овације за још један глуп твит! Једног дана ћеш престати да се**ш и почећеш да подржаваш спорт за који радиш? Увек тражиш драму, зар ниси уморан од тога? Више информација, а мање мишљења - написао је Лопез.


Ротенберг му није остао дужан:


- Новинарство је објављивање онога што неко не жели да буде објављено, све остало је однос са јавношћу. Не очекујем да тенисер који бира сукоб интереса, то схвати. Уместо тога, питам остале новинаре који играчи верују да "раде за тенис", када су последњи пут изнервирали неког - одговорио је Ротенберг.


Био је то крај конверзације на релацији Лопез – Ротенберг.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

zeljko trebse

06.07.2020. 13:48

Ima jedna lepa izreka.Ne polemisi s budalom dobice te na kondiciju.Ako neko moze da ovoj budali od novinara da prosledi bio bi mu zahvalan...