Још један тенисер који се противи игрању на Ју Ес опену: Одлазак у Њујорк је ризичан

Новости онлине

понедељак, 06. 07. 2020. у 10:08

Још један тенисер који се противи игрању на Ју Ес опену: Одлазак у Њујорк је ризичан

Бено Пер фото: EPA

Ако играмо Ју Ес опен, морамо да жртвујемо Мадрид и Рим. Морамо да пронађемо летове да бисмо стигли тамо, рекао је Француз

Приближава се датум када је на програму Ју Ес Опен, а ситуација са вирусом корона нимало није добра широм света. Све више је тенисера који се не слажу са играњем по сваку цену и сматрају да је одлазак у Њујорк прилично ризичан. Један о тих је и француски тенисер Бено Пер.


- Пре месец дана сам могао да кажем да је боље стање што се тиче пандемије. Кафићи и ресторанису почели да раде, а сада је опет све налик на катастрофу. Постоје ризици одласка у Америку. Чак и ако одемо тамо, то је коцкање. Много је случајева короне на месту догађаја. Отићи у Њујоркзначи ризиковати да будемо контаминирани. Желим да играм тенис и да путујем, то је свакодневница нас тенисера.Али ако ћемо да ризикујемо одласком у Америку, притом да поштујемо карантин, чини се свекомпликовано. Уз све то, ако играмо Ју Ес опен, морамо да жртвујемо Мадрид и Рим. Морамо да пронађемолетове да бисмо стигли тамо. Чак и ако постоји финансијско ограничење због прекида сезоне и потребе за играњем,у овом тренутку мишљења самда не играм. Желим да останем жив и доброг здравља -рекао је Пер за француски РМЦ.


Ју Ес опен је заказан за термин од 31. аугуста до 13. септембра.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Pekson

06.07.2020. 10:31

tebi se svakako isplati da ne igras,ispadnes odmah,samo trosak,ovako ces da sacuvas lovu.