Отац Доминика Тима: Ђоковић није урадио ништа лоше

Танјуг

субота, 04. 07. 2020. у 18:51

Отац Доминика Тима: Ђоковић није урадио ништа лоше

Фото: М.Вукадиновић

Волфганг Тим, отац аустријског тенисера Доминика Тима, изјавио је да Новак Ђоковић огранизацијом хуманитарног Адриа Тоура није урадио ништа лоше

Волфганг Тим, отац аустријског тенисера Доминика Тима, изјавио је да Новак Ђоковић огранизацијом хуманитарног Адриа Тоура није урадио ништа лоше.

Отац и тренер 26-годишњег тенисера, који је победио на Адриа Тоуру у Београду, рекао је за аустријски Преше да светски број један није прекршио ниједно прваило српски и хрватских власти о корона вирус, као и да је турнир имао за циљ прикупљање новца у хуманитарне сврхе

"Не одобравам оно што се десило на Адриа тоуру, али осуђивање Ђоковића и приче да је он нешто погрешно урадио, баш су јефтине за мене. Наравно да играње у ноћном клубу током турнира није било идеално, али Ђоковић у принципу није учинио ништа лоше. Били су немарни и еуфорични", рекао је Тим за Преше.

Он је потврдио да ће његов син новац зарађен на турниру у Београду донирати хуманитарним организацијама.

Адриа Тоур у Задру прекинут је када је буграски тенисер Григор Димитров саопштио да је позитиван на корона вирус, а касније су позитиве налазе имали Борна Ћорић, Виктор Троицки, као и сам Ђоковић, који се због свега тога нашао на мети критике.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације