Тешко је бити шампион ако си Србин, Новака су напали, то је било за психијатрију: Несторовић брани Ђоковића

Novosti online

субота, 04. 07. 2020. у 13:22

Тешко је бити шампион ако си Србин, Новака су напали, то је било за психијатрију: Несторовић брани Ђоковића

Фото: З. Јовановић, Танјуг

Мени нико не може да забрани да имам односе са ХИВ позитивном женом и да се заразим. Свачије је право да се инфицира и зарази - рекао је пулмолог
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић трпи велике критике светске јавности пошто је неколико тенисера, међу којима је био и он, заражено вирусом корона на хуманитатном турниру Адрија тур, који је био у организацији породице Ђоковић.

Пулмолог др Бранимир Несторовић гостовао је на Првој, где је бранио Новака од напада.

- Он је довео све те људе у Београд, турнир није грешка, да ли су грешили са журком, то већ можемо да дискутујемо. Мени нико не може да забрани да имам односе са ХИВ позитивном женом и да се заразим. Свачије је право да се инфицира и зарази, а тешко је бити шампион ако си Србин - рекао је Несторовић и додао:

- Нико није умро на Новаковом турниру. Пар њих се заразило, и то је то, нису ни били тешко болесни. Нападали су га, то је већ било за психијатрију, а сада га тенисери бране... Каријера тенисера не иде ако седи по бункерима и не тренира. Новак је један, као што каже Миљенко Јерговић, он је диван човек и велики љубитељ људи. Дино Рађа је све лепо рекао - завршио је Несторовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације