Срце и подршка за Новака од младих из Загреба (ФОТО)

Novosti online

04. 07. 2020. у 10:35

Срце и подршка за Новака од младих из Загреба (ФОТО)

Новак Ђоковић фото: АП

Горак укус после скандалозне поруке из Сплита је остао, а да то свакако није став већине показали су млади из Загреба, који су пронашли начин да изкажу како у Хрватској воле и поштују српског аса
Скандалозан графит на зиду једне сплитске зграде пре неколико недеља посвећен најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу, запањио је цео регион и изазвао је бројне осуђујуће коментаре, нарочито из Хрватске.

Подсетимо, после отказивања Адрија тура у Задру због заразе неколико учесника, међу којима је био и Новак, вирусом корона, у Сплиту је освануо графит: "Ђоковићу умри! Да умреш од ње то нам је жеља, поздрав из Сплита дабогда крепа".

Иако су градске влати брзо реаговале и прекречиле ужасну поруку, горак укус је остао, а да то свакако није став већине показали су млади из Загреба, који су пронашли начин да искажу како у Хрватској воле и поштују српског аса.

"Имамо право дисати. Стоп корона терору, подршка Новаку Ђоковићу из Хрватске - написано је на белом платну уз једно срце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Milice

06.07.2020. 11:44

Dobro se opet u regionu prepoznaje i medju mladima i starima bez obzira koje je nacionalnosti taj ko dobro čini. Da nije ništa uradio a samo to da je ovde podstaknuo, dosta bi bilo dobrih dela za ceo zivot. Pa sada beka se lanac dobrih dela širi dalje tako sto ce svako da doda svoju kariku da bude jos duži i nesalomljiviji.