Адем Љајић захвалио се Новаку Ђоковићу на помоћи Новом Пазару, приватном поруком која је испливала у јавност (ФОТО)

Новости онлине

петак, 03. 07. 2020. у 09:55

Адем Љајић захвалио се Новаку Ђоковићу на помоћи Новом Пазару, приватном поруком која је испливала у јавност (ФОТО)

Новак Ђоковић и Адем Љајић

Много порука ми је стигло из мог града, лично мени да ти захвалим. Па сам искористио наше познанство, написао је фудбалер тенисеру

У јавности се појавила преписка Адема Љајића и Новака Ђоковића, обављена један на један преко воц апа. У овој комуникацији српски фудбалски репрезентативац захвалио се најбољем тенисеру света, у своје име и име људи из његовог родног града, на помоћи Новом Пазару у борби против вируса корона.


„Телеграф“ је проверио аутентичност преписке и дошао до информације да је она истинита.


- Брате мој, хтео сам лично да ти захвалим. У име грађана Новог Пазара за донацију коју си послао мом граду и у моје име. Много порука ми је стигло из Новог Пазара, лично мени да ти захвалим. Па сам искористио то наше познанство. Надам се да сте ок ти и породица? Брз опоравак желим - написао је Љајић Новаку.


Ђоковић се у одговору захвалио Љајићу.


- Драги Адеме, хвала ти на дивној поруци. Мени је задовољство, част и обавеза да помогнем кад год и где год могу. Никад нисам био у Новом Пазару, а веома бих волео. Чуо сам да град има велику душу. Ми смо добро, од јуче смо негативни. Надам се да си и ти добро, као и твоји - одговорио је Ђоковић.


Ђоковић је у среду донирао Општој болници у Новом Пазару пет милиона динара, а најавио је да ће, уколико буде потребно, још да помогне.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

maniks

03.07.2020. 11:05

Na Novaka i Adema svi u Novom Pazaru da se ugledaju i Srbi i Bosnjaci i da se slazu i zive u miru.