Улазнице за Адриа тур у Београду, по популарним ценама, од среде у продаји

Taњуг

среда, 03. 06. 2020. у 11:00

Улазнице за Адриа тур у Београду, по популарним ценама, од среде у продаји

ТЦ Новак фото: Тањуг

Организатори највише од свега бринемо и водимо рачуна о безбедности, без обзира на то што су трендови такви да се сваки дан смањује број оболелих

Продаја улазница за регионални тениски спектакл "Адриа Тур" почиње у средуу 12 сати, саопштили су организатори.


Продаја се врши преко сајта www.tickets.rs као и продајних места Тикет Вижна, а цене су популарне.


Тако ће свако ко у Београду жели да на делу види најбољег тенисера света Новака Ђоковића требада издвоји 600 динара, колико коштакарта за дневни термин усуботу или недељу, односно за целодневни програм у петак, док је вечерњи програм на благајнама по цени од 800 динара.


Одлуку о повољној цени улазница донео је организациони тим "Адриа Тур" догађаја, на челу са директором Ђорђем Ђоковићем, пре свега како би омогућио људима који искрено воле спорт да буду у прилици да уживају у једном оваквом турниру.


"Одлука за цене није била лака јер смо морали много тога да узмемо у обзир, а нарочитотешку ситуацију због вируса корона. С обзиром на то да је ово хуманитарни догађај и да средства иду у добротворне сврхе, као што су програми раног развоја нашедеце које спроводи фондација Новак Ђоковић, изабрали смо да понудимо повољне цене", рекао је Ђорђе Ђоковић.


Како каже, водили су се тиме да четворочлана породица може да приуштидолазак на турнир и да уживау партијама неких од најбољих тенисера на свету, као што су Новак, Доминик Тим, Александер Зверев, Григор Димитров, српкси асови Виктор Троицки, Душан Лајовић, Филип Крајиновић...


"Укупно их је седморица, док ће осми учесник београдског издања "Адриа Тур" то место стећи кроз ТСС Тоур који се игра у недељи раније", истиче Ђоковић.


Безбедност посетилаца и учесникадогађаја је приоритет свих на "Адриа Тур" догађају.


"Ми као организатори највишеод свега бринемо и водимо рачуна о безбедности, без обзира на то што су трендови такви да се сваки дан смањује број оболелих од вируса корона. Не желимо да се било ко осећа небезбедно када дође на догађај. Због тога сваки гледалац ће на улазу добити заштитну маску, дезинфикациона средства ће бити распоређена свуда по центру, и такође пре почетка и после завршетка сваког спортског догадаја вршиће се дезинфекција целог центра".


У петак је обезбеђен целодневни програм, који почиње од 12 сати са женским финалом ТСС Тура, после чега на ред долази мушкофинале, чији победник стиче право играња на "Адриа Тур".


Од 16 сати по распореду су друга изненајђењаи занимљвости за публику, у чему ће централно место имати Новак Ђоковић.


У суботу се играју мечеви у два термина, баш као и у недељу, а најбољи тенисер света, под условом да стигне до финала, биће учесник у сваком од њих.


"Очекујемо један велики и сјајан спектакл од петка до недеље, који ће се преносити у региону на Спорт клубу, док ће слика са ТЦ Новак отићи у преко 100 земаља света. Поносни смо на то што смо обезбедили један овакав догађај, иако није било нимало лако све организовати у року од пар недеља колико смо имали на располагању", рекао је Ђоковић и додао да је изазов било и обезбеђивањедоласка великих тениских имена, али је ту Новак одрадио велики посао. "Са друге стране, желим да напоменем да играчи долазе бесплатно и сви су се одрекли наградних фондова у корист хуманитарних организација по свом избору. Свесни су колико је помоћ широм света потребна. То су све сјајни момци и њима је било сасвим довољан аргумент то што се неко као што је Новак ангажоваоза тако велики догађај".


Ђоковић верује да турнири у оквиру "Адриа Тур" оправдати очекивања публике и спортске јавности, како у Београду, тако и у осталим градовима широм региона.


"Целокупна идеја о "Адриа Тур" је изванредна, посебно у тренуцима када нема спортских догађаја. Драго нам је сто ћемо бити први, или међупрвим спортским догађајимана свету са публиком, чиме ћемо да отворимо спортски свет", закључио је Ђоковић.