Радови на теренима ТЦ “Новак” пред почетак регионалног турнира: Улазнице ускоро у продаји

Novosti online

петак, 29. 05. 2020. у 17:44

Радови на теренима ТЦ “Новак” пред почетак регионалног турнира: Улазнице ускоро у продаји

Радови Фото: Н. Мандрапа

Биће пуштен контигент од око 1000 карата у складу са тренутним препорукама надлежних институција

РАДОВИ су увелико у току на тениским теренима ТЦ Новак на Дорћолу, како би све спремно дочекало почетак хуманитарног спортског догађаја "Адрија Тур".


Регионални турнир креће управо од Београда, где ће се Новак Ђоковић у суботу и недељу 13. и 14. јуна представити публици у друштву великана светског тениса као што су Доминик Тим, Александар Зверев, Григор Димитров, Виктор Троицки, али и других врхунских играча.


Док се изводе радови на сређивању централног терена на ком ће се играти мечеви, прво у групама, а потом и финале, стиже информација да ће улазнице за овај спектакл ускоро бити пуштене у продају. Реч је о контигенту од 1.000 карата, у складу са тренутним препорукама надлежних институција, а услед борбе против Цовид19. С обзиром на огромно интересовање публике из целе Србије, али и околних држава, за очекивати је да улазнице буду продате у веома кратком року. Више података о ценама и продајним местима уследиће у наредним данима.


Да подсетимо, „Адрија Тур“ се игра прво у Београду, а потом се сели у Задар (20. и 21. јун), где ће се Новаку придружити Марин Чилић и Борна Ћорић. Седам дана касније планиран је турнир у Црној Гори (27. и 28. јун), а потом у Босни и Херцеговини где се поред догађаја у Бањалуци (3. и 4. јул), игра и егзибициони меч у Сарајеву (5. јул) између Ђоковића и Дамира Џумхура, најбољег босанско-херцеговачког тенисера.Фото: Н. Мандрапа

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације