Троицки: Предстојећи регионални турнир ће бити наше светло на крају тунела

Бета

среда, 27. 05. 2020. у 18:08

Троицки: Предстојећи регионални турнир ће бити наше светло на крају тунела

Виктор Троицки Фото: Н. Параушић

Уз екипу играча која ће узети учешће на овом спектаклу увек је част и задовољство играти и наћи се у њиховом друштву, посебно у родном граду. што ће за мене бити у овом случају - рекао је Троицки
Српски тенисер Виктор Троицки рекао је данас да је срећан што ће бити део спектакла, како је оценио предстојећи "Адрија Тур", који ће окупити неке од највећих звезда.

- Изузетно сам срећан што ћу бити део тениског спектакла, заиста ће ово такмичење бити наше ново светло на крају тунела у којем се на жалост нашла цела планета услед пандемије корона вируса. Уз екипу играча која ће узети учешће на овом спектаклу увек је част и задовољство играти и наћи се у њиховом друштву, посебно у родном граду. што ће за мене бити у овом случају - рекао је Троицки.

Троицки је захвалио Новаку Ђоковићу на позиву да учествује на хуманитарном турниру чији је он идејни творац.

- Свака му част на свему што ради и чини како за тенис на планетарном нивоу, тако и слику Србије на светској мапи, Нема сумње, "Адрија Тур", мечеви у Београду ће бити епицентар спортског светског збивања 13. и 14. јуна, биће то догађај којим ћемо се сви поносити цео живот - казао је Троицки.

Учествоваће између осталих Александер Зверев, Доминик Тим и Григор Димитров, за које је Троицки рекао да су сјајни тенисери, али и незгодни противници.

- На крају крајева зато и јесу то што јесу, сам светски врх спорта који нам је свима животни позив, а они су есенција овог спорта. Новак је неприкосновен, а остатак екипе су исто играчи са којима увек мораш дати сваки атом снаге како би направио шансу да из битке изађеш као победник. Сви знају моју игру, знају да ја ма ко био са друге стране мреже не полажем оружје пре битке, већ да увек улазим и играм са свим жаром, тако ће бити и овај пут, ја овај турнир схватам као и сваки професионални, верујем да ћу бити на висини задатка - навео је Троицки.

Турнир је хуманитарног карактера и сви тенисери се одричу зараде, односно уплатиће средства у неку добротворну установу.