Новак разматра учешће на турниру код Јанка

Ђ. С.

20. 05. 2020. у 16:24

"Новостима" је речено да постоји жеља да Новак заигра и на ТСС туру, будући да је учествовао и у организацији, али то још није потврђено

Новак разматра учешће на турниру код Јанка

Ђоковић и Муњосова Фото: Твитер

ПОСЛЕ више од два месеца, Новак Ђоковић се враћа у нормалан тренажни процес који је био онемогућен због пандемије. Наш тенисер, који је стациониран у Марбељи још од средине марта, растрчао се по шљаци централног терена "Маноло Саната" у СЦ "Пуенте Романа", где га је данаспосетила градоначелница тог града Анхелес Муњос.


- Повратак спорта је сјајна вест у повратку ка нормалности. Хвала Новаку што је веран нашем граду који стално посећује и у којем се одмара са својим братом Марком и породицом. Чињеница да је "светски број један" одабрао Марбељу говори о томе каква смо ми дестинација за спортску елиту - рекла је Муњосова.


И даље се не зна колико ће Ђоковић остати на југу Шпаније, али се очекује да се врати у Србију како би заиграо на Шампионату источне Европе, турниру Јанка Типсаревића. "Новостима" је речено да постоји жеља да Новак заигра и на ТСС туру, будући да је учествовао и у организацији, али то још није потврђено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације