Халеп се труди да са ведрије стране гледа на пандемију: Барем ћу две године бити шампионка Вимблдона

Бета

04. 04. 2020. у 16:14

Халеп се труди да са ведрије стране гледа на пандемију: Барем ћу две године бити шампионка Вимблдона

Симона Халеп Фото: Танјуг/AP

Најгори сценарио у мојој глави је да ће ова сезона бити отказана... Мислим да ће бити потребно више времена - каже Симона
Румунска тенисерка Симона Халеп покушава да са ведрије стране гледа на прекид тениске сезоне због пандемије корона вируса и истиче да ће је две године називати шампионком Вимблдона.

Халеп је у прошлогодишњем финалу Вимблдона победила Серену Вилијамс, а овог лета неће имати прилику да брани титулу пошто је тај гренд слем отказан.

- Гледам то са позитивне стране, јер ћу две године бити бранилац титуле. Морам да носим ту титулу још годину дана, тако да је то добра ствар - рекла је Халеп за Еуроспорт.

Халеп се тренутно налази у Румунији где је већ 22 дана у изолацији, а излази само како би тренирала на терену поред куће.

Тениска сезона суспендована је барем до половине јула, а Халеп је спремна и на дужу обуставу сезоне, можда и до краја године.

- Најгори сценарио у мојој глави је да ће ова сезона бити отказана... Мислим да ће бити потребно више времена. Надамо се Отвореном првенству САД, али ни то није сигурно пошто се сада и Њујорк бори - рекла је Халеп.

- Ово (пандемија) није мали проблем, ово је огроман проблем. Морамо слушати надлежне и остати код куће - додала је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације