АКО желиш да будеш најбољи, мораш и да учиш од најбољих, то најбоље показује пример Миомира Кецмановића. Наш млади тенисер је у разговору за званични сајт АТП, причао о својој досадашњој каријери, циљевима у наставку сезоне, као и сарадњи са двојицом великана - Новаком Ђоковићем и Роџером Федерером.

- Највише што можете да добијете је да тренирате са најбољима. На Тенерифама смо крајем 2018. радили са Гинтером Бресником и Домиником Тимом, као и са Давидом Гофаном и Јаном-Ленардом Штруфом, било је савршено. Ове године било је још боље. Имали смо Федерера, Новака Ђоковића и Карена Хачанова, то се не може купити. То је и за мене и за њега најбоље могуће искуство - рекао је Кецмановић.

Српски тенисер је отказивањем турнира у Индијан Велсу изгубио 188 бодова, и пао на 61. позицију на АТП листи, а пред наставак сезоне има високе амбиције.

- Циљ за ово годину је да уђем у топ 30. Ако бих успео да завршим у тој групи, то би било сјајно, јер желим да идем корак по корак. Не желим да поставим себи нереалне циљеве и да онда будем разочаран на крају сезоне. Мислим да је боље ићи постепено, па ако се нешто оствари, то је савршено - подвукао је наш играч.