Сви се питају ко му је дао рекет у руке: Украјинац на мечу није освојио ниједан поен (ВИДЕО)

Novosti online

11. 12. 2019. у 17:06

Сви се питају ко му је дао рекет у руке: Украјинац на мечу није освојио ниједан поен (ВИДЕО)

Детаљ са меча Фото: Screenshot

Артем Бахмет је на турниру у Дохи изгубио од Коајкула, тренутно 1367. играча света, са 6:0, 6:0 на невероватан начин

Убедљиве победе у свету тениса се дешавају. И најбољима се догоди да изгубе сет без освојеног гема, али оно што је пошло за руком украјинском играчу Артему Бахмету је заиста невероватно.


Он је на фјучерсу у Дохи изгубио од Критина Коајкула (Тајланд), тренутно 1367. играча на АТП листи тако што није освојио ниједан поен - 6:0, 6:0.


Према снимцима који су се појавили на интернету може да се види да је Бахмет вероватно први пут узео рекет у руке, тачније појашњење је да је искористио “рупу” у правилнику. Наиме, у квалификацијама за фјучерс турнире може да учествује свако ко уплати 30 евра, под условом да има слободних места у жребу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Спектакл у Абу Дабију: Ђоковић и Надал учествују на егзибиционом турниру


Међутим, није то једина теорија. Појавиле су се сумње да је у питању намештен меч, јер је на овај меч могало да се игра на црно на појединим местима. Наводно је на овај меч уплаћено више хиљада евра и углавном су то чинили његови пријатељи са којима има страницу посвећену клађењу.


Очекује се да ће Украјинац бити доживотно суспендован, мада делује да то уопште на њега неће утицати.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације