Доручковати у Лондону са Новаком Ђоковићем, Рафаелом Надалом и Роџером Федерером. Има ли ишта занимљивије од тога, ван терена, у време одигравања завршног мастерса сезоне?


Новинарка Би-Би-Сија је на доручак, пред упаљеним камерама, позвала најбољу тениску тројку света, која доминира годинама и годинама.


"Толико смо дуго у професионалном тенису да некада више виђам њих двојицу него родитеље", рекао је НовакЂоковић, који је, у свом стилу, одржавао позитивну атмосферу за столом.

Роџер Федерер је рекао да баш због те раздвојености од породице на све турнире води супругу и децу. Не крије да му се то допада и чини га сигурнијим:

"То ми се допада. То је једини начин да и даље останем на туру. Деца морају да буду срећна на путовањима. Имамо четворо деце, тако да седоста тога дешава што не бих волео да пропустим".

Када је стварање секундарне породице у питању Надал је “најнеискуснији”, тек од скоро плива у брачним водама и прави планове о потомству.

На питање колико ће њих тројица трајати уследио је мук, па се Ђоковић први ухватио у коштац са будућношћу и добро се снашао:

"Мислим да је то питање ... Или ћемо сва тројица престати са тенисом или неће нико. Тако делује".