ХАОС НА МАЈОРЦИ: Венчање Рафаела Надала касни због других жена

Novosti online

19. 10. 2019. у 14:10

ХАОС НА МАЈОРЦИ: Венчање Рафаела Надала касни због других жена

Фото ЕПА

Венчање Рафаела Надала и Марије Франциске Перељо, популарне "Ћиске" каснило је због мањег инцидента који се десио испред хотела
Венчање Рафаела Надала и Марије Франциске Перељо, популарне "Ћиске" каснило је због мањег инцидента који се десио испред хотела одакле званице крећу пут Форталезе. Наиме, званице су се окупиле код једног угоститељског објекта одакле су кренуле пут тврђаве, а цео догађај је посматрало неколико женских особа које нису желеле да се одаље све док нису интрвенисали органи реда.

Званице се окупљају у хотелу Илла д'Ор, одакле минибусевима одлазе до имања Ла Форталеза где се одржава венчање, а како преносе шпански медији неколико жена које се не налазе на списку званица посматрало је госте на улазу поменутог хотела, док су се укрцавали у аутобусе.

Управа хотела им је пришла и замолила их да се склоне уколико нису гошће хотела, али су оне то одбиле.

- Ми смо образовани људи, ако видимо да сметамо, отићи ћемо - рекле су, како се наводи, поменуте госпође.

Подсетимо, Надал и Ћиска су у вези пуних 14 година пре него што су се одлучили да стану на "луди камен".


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

sanja

19.10.2019. 15:05

Nadalova gospođa mi deluje kao retko normalna osoba. Niti robuje društvenim mrežama, niti pametuje o svemu, retko je možete videti u javnosti. Svaka čast.

Xina levy

19.10.2019. 23:19

@sanja - Mlada je, lijepo odgojena , naravno obrazovana , izgleda kao mladja Penelpe Kruz. Djevojka je vrh, da ne govorim da se je Nadalu isplatilo da je ceka,sve ove godine.