КИРЈОС НОВЧАНО КАЖЊЕН: АТП најављује истрагу после новог испада

Novosti online

16. 08. 2019. у 14:46

КИРЈОС НОВЧАНО КАЖЊЕН: АТП најављује истрагу после новог испада

Ник Кирјос Фото: EPA

Поред наведених казни ћемо спровести додатну истрагу око дешавања током и после меча како бисмо утврдили постоји ли још прекршаја. Резултат свега тога би могла да буде додатна казна и/или суспензија - поручују из АТП

Асоцијација тениских професионалаца (АТП) више нема намеру да толерише циркузантско понашање Ника Кирјоса. После још једног испада, овог пута на турниру у Синсинатију, челници ове организације су га казнили по пет различитих тачака и мораће да плати укупно 113.000 долара.


Контроверзни Аустралијанац је на мечу против Карена Хачанова више пута вређао судију Фергуса Марфија, називао га разним именима, да би у једном моменту напустио терен и поломио два рекета. Потом је, када је меч завршен, прво честитао Русу на победи, а онда опсовао Марфија и пљунуо у његовом правцу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:НОВИ ИСПАД КИРЈОСА: Псовао и пљувао судију, поломио два рекета (ВИДЕО)


- Поред наведених казни ћемо спровести додатну истрагу око дешавања током и после меча како бисмо утврдили постоји ли још прекршаја. Резултат свега тога би могла да буде додатна казна и/или суспензија - наводи се у саопштењу АТП.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

милo

16.08.2019. 18:25

Треба помоћи овом дерану"није он сам",траје већ дуго...

realist.

16.08.2019. 18:37

Ovu kreaturu, zabraniti da igra Tenis I da prisustvuju mecevina jer je neoreracunljiv.

Rafael

17.08.2019. 23:47

@realist. - Nik je najtalentovaniji teniser covek o tenisu zna vise nego iko ko se ikad bavio tim sportom a nezrelost vice verovatmo iz conjenice da ne postoji jaka muska licnost u njegovom okruzenje. Nosam mu nikada video ocs na mecu