Ђоковић: Нисам у сукобу са Надалом и Федерером

Novosti online

21. 03. 2019. у 13:24

Ђоковић: Нисам у сукобу са Надалом и Федерером

Новак Ђоковић, фото: АП

Није неопходно да се ствара било каква напетост између нас, ми смо у веома добрим односима - рекао је српски тенисер

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић одбацио је гласине о сукобу са Рафаелом Надалом и Роџером Федерером, који се односио на смену председника Асоцијације тениских професионалаца Криса Кермода.


- Видео сам Роџера, били смо на церемонији отварања централног терена. Имали смо мали разговор, није било времена за политичке теме. Надам се да ћемо за то имати времена у наредних неколико дана. Није неопходно да се ствара било каква напетост између нас, ми смо у веома добрим односима – рекао је Ђоковић.


Pročitajte još: ĐOKOVIĆ PRED START NA MASTERSA NA FLORIDI: Naučio sam lekciju


Швајцарски тенисер критиковао је Србина јер нису разговарали пре гласања током којег су представници играча одлучили да Кермоду не одобре продужење уговора.


- Већ је доста ствари одлучено, тако да није неопходно да се састајемо у овом тренутку, видећемо да ли ће се то десити ове седмице или не – рекао је Федерер.


Pročitajte još: ĐOKOVIĆ DOBIO POJAČANjE U MAJAMIJU: Nole jači za Vajdu


Српски ас упутио је позив двојици тенисера да изнесу своје изузетно важно мишљење, али и подсетио да су представници играча гласали да се Кермоду не обнови уговор, а не Савет играча.


- Савет је део структуре, ми нисмо део одбора и не одлучујемо о оваквим стварима. Чланови одбора су ти који гласају за оно што сматрају прикладним за играче. Роџер и Рафаел су иконе нашег спорта већ дуги низ година и њихова мишљења су изузетно важна за све. Ако желе да буду активни и постану део тога, званично или незванично, то ће бити добра вест за све нас – завршио је Ђоковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)