Душан оверио тријумф против Руса: Лајовић играо за сјајну публику у Нишу

Н. Ст.

недеља, 05. 02. 2017. у 16:13

Душан оверио тријумф против Руса: Лајовић играо за сјајну публику у Нишу

Душан Лајовић

Душан у четвртом мечу савладао Кравчука са 6:3, 4:6, 6:3. Интересантно је да је српски тенисер управо у овом граду дебитовао у Дејвис купу. Без петог меча

Пласман у четвртфинале Дејвис купа је изборен у суботу када је српски дубл савладао руски, али је у недељу одигран и четврти меч за сјајну публику у Нишу.

Снаге су одмерили Душан Лајовић и Константин Кравчук, а српски играч је после доста проблема стигао до тријумфа и донео још један бод нашој селекцији – 6:3,4:6, 6:3 .

Интересантно је да је управо у граду на Нишави Лајовић пре пет година дебитовао. Тада је играо последњи меч у окршају против Шведске.

Оно што посебно радује јесте чињеница да су навијачи током целог меча пружали подршку Душану, скакали за добијене поене и тако показали да би можда чешће требало да играју у Нишу.

СЕМАФОР
Семафор у "Чаиру" је престао да ради на крају другог сета, али то није сметало судији у столици који је пратио резултат. По завршетку меча се Душан посебно захвалио публици и са три прста подигнута у ваздух показао колико му значи подршка.

ЗИМОЊИЋ: ХВАЛА
По завршетку Душановог меча на терену је остао Зимоњић:
- Хвала вам на невероватној подршци током много, много сати тениса овде. Уживали смо заиста и били сте невероватни. Што се петог меча тиче, надам се да разумете. Новак није толико добро играо у првом дану и потребан нам је за наставак сезоне, Виктор је превише уморан, а ја сам у годинама. Хвала вам и велики поздрав - рекао је Зимоњић, тако да је коначан резултат 4:1.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације