Сатима чекали на минусу због Ђоковића

М.П.

уторак, 24. 01. 2017. у 07:30

Сатима чекали на минусу због Ђоковића

Ђоковић са новим селектором Зимоњићем

Огромно интересовање за тениски меч Србије са Русијом у Дејвис купу у Нишу. Навијачи бесни јер јуче нису дошли до улазница због пада сервера и сајта

ИНФОРМАЦИЈА да ће Новак Ђоковић играти за репрезентацију Србије у дуелу са Русијом, на старту Светске групе Дејвис купа од 3. до 5. фебруара у хали "Чаир", изазвала је праву хистерију и јагму за картама у Нишу.

У недељу је због огромног интересовања пао сајт преко кога се резервишу карте. У понедељак током дана, немогуће је било купити улазнице. Због пада сервера и сајта овлашћене радње нису могле да продају карте. То је довело до стварања редова, нервозе и револта Нишлија.

- Чекам у реду сатима. Обожавам тенис, планирала сам да пратим меч и са и без Ђоковића. И 2012. године када Ђоковић није играо против Шведске у Дејвис купу у Нишу пратила сам уживо меч. Нервирам се што продаја карата није боље организована. Бесмислено је да на овој хладноћи и минус 10, чекамо у редовима - каже, за "Новости", Милка Правдић која је желела да купи два комплета карата, за сестру и себе.

Љубомир Николић истиче да је покушавао током јутра да купи карту, али да је одустао.

- Чекао сам у реду без икаквог смисла. Систем не ради, сервер не функционише, сајт је пао, ред се не помера. Само је из сата у сат, ред био све дужи - нервозно нам поручује Љубомир.

После информације да сајт сигурно неће бити у функцији до вечерњих часова у понедељак, људи су се разишли...

Бранислав Качар, градски већник Ниша, ресорно задужен за спорт, раније је најавио да ће од 30. јануара бити у продаји карте и на билетарници хале "Чаир", од 10.00 до 16.00. Ипак, Нишлије су нестрпљиве да се што пре обезбеде пакетом улазница, за како многи кажу, спортски догађај деценије у граду на Нишави.

Биће то први наступ Новака Ђоковића у Нишу, у граду у коме има на десетине хиљада ватрених обожавалаца.

КОМПЛЕТ 1.650 ДИНАРА

Цене појединачних карата су: петак (3. фебруар) - 700 динара, субота - 400 и недеља 700 динара, док је цена комплета 1.650 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Sistem ne radi, server ne funkcioniše, sajt je pao

24.01.2017. 09:02

Sve dato za SNS bulumentu i nema karatra, a vi opet čekajte u redovima i smrzavajte se.