Јовановски: Повреда ме и даље мучи, можда одем на операцију

В. Н.

27. 05. 2014. у 18:20

Јовановски: Повреда ме и даље мучи, можда одем на операцију
Није добро. Идем на терапије, а повреда се и даље враћа. Покушаћу да до краја године наставим овако, па ако буде требало, отићи ћу на операцију, прича Бојана Јовановски

ВЕЋ у првом колу Ролан Гароса Бојана Јовановски (37) је завршила такмичење у синглу. Боља од наше тенисерке била је млада Италијанка Камила Ђорђи (50) 4:6, 3:6.

- Први сет је доста одлучивао. Нисам направила брејк, имала сам доста прилика, али сам их испустила. Дупле грешке су ме коштале сета - свесна је Јовановски. - У 2. сету моја противница се опустила и почела да игра још агресивније. У трећем сету су пресудили мој лош сервис у битним тренуцима и неке неконтролисане, неизнуђене грешке.

Нашу тенисерку боли рука већ дуже време, још од Аустралије прошле године.

- Није добро. Идем на терапије, а повреда се и даље враћа. Покушаћу да до краја године наставим овако, па ако буде требало, отићи ћу на операцију. Јер, та повреда ме доста мучи. Одиграм два турнира, онда ме заболи, па не играм. Ни у једном тренутку није потпуно без бола. И кад је добро, имам страх на форхенду, плашим се да ме не заболи. Имам велики простор између лигамената у зглобу десне руке, где се стално скупља вода и прави упала. Мало тежи меч или тренинг, и на ред дођу терапије. Због тога доста падне самопуздање, не може да се напредује, нити да се игра добро. Све вуче једно друго. Мораће нешто да се уради, ово није решење - поверила се Јовановски.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Dule Los Angeles

28.05.2014. 04:11

Ako je povredjena,treba da se leci-i izleci.Ali,mnogo je vazno reci istinu-Ona uopste ne zna -da servira! Neverovatno,a za to ima sve predispozicije: Visinu i snagu. Njoj treba trener -koji ce je to nauciti.To se moze mnogo mnogo poboljsati. Kao i-Novak sto je uradio.Ovako samo tavori.Ali,kako da smeni tatu -trenera. On joj je potpuno ukocio karijeru.Sa dobrim servisom-Eto nje u prvih-5. Pada mi na pamet izreka"Roditelj od prevelike ljubavi cesto ugusi dete". Ovde je to slucaj. Tenisko gusenje.