Две титуле у само четири дана донеле су победнички сјај Тениском клубу Партизан. Јуниорке и сениорке освајањем трофеја на екипном првенству Србије обрадовале су црно-бели табор. Јуниорке су сјајно отвориле ову недељу, а њиховим стопама су наставиле искусније сениорке, предвођене Дуњом Шункић, Иваном Боберић, Деом Херделаз и Миланом Спремо, која је савладала сјајну Наталију Костић у великом дербију против Црвене звезде.

Ипак, славље црно-белих девојака је брзо пало у сенку због проблема на релацији Партизан и Тениски савез Србије. Као шампиону, Партизан је требао да добије одређени наградни фонд, али ће црно-бели на то морати да сачекају скоро месец дана, јер у каси Савеза пара тренутно нема. Због таквог понашања ТСС, први човек ТК Партизана Душан Грујић је најавио тужбу против њих.


- Партизан ће да тужи Савез, јер су нам рекли да тек за 20 дана могу да нам исплате трошкове за путовање, смештај, храну, путарину. Тачније 400.000 динара које следују Партизану као победнику екипног првенства Србије. Објашњавају како су им рачуни блокирани, али то клубове не интересује, јер нико нас није питао од чега живимо, како идемо на првенства - незадовољан је Грујић.


Председник Партизана огорчен је понашањем челних људи у Тениском савезу и што никога не интересује будућност тенисера.


- Нјихово понашање је катастрофа, ми мора да позајмљујемо новац како би играли првенство у Србији. Срозали су такмичења, због чега ниједан наш клуб не може да учествује на европској сцени. Па нишком Жаку су тек сада платили део, а титулу су освојили пре више од месец ипо дана - оштар је био Грујић.