Хол на прагу Звезде: Амерички бек из Патраса пред потписом уговора са црвено-белима

В. П.

среда, 08. 07. 2020. у 21:27

Хол на прагу Звезде: Амерички бек из Патраса пред потписом уговора са црвено-белима

Ленгстон Хол фото: Eurocup

Преговори који трају већ извесно време су у завршној фази, тако да би кошаркаш који је 2017. кратко носио и дрес Цибоне требало да се обавеже на двогодишњу сарадњу
АМЕРИЧКИ бек Ленгстон Хол (1991, 193 цм), коме је истекао уговор са грчким Патрасом, биће четврто појачање Црвене звезде за наредну сезону.

Преговори који трају већ извесно време су у завршној фази, тако да би кошаркаш који је 2017. кратко носио и дрес Цибоне требало да се обавеже на двогодишњу сарадњу. Хол је у грчком Промитеасу из Патраса провео скоро три сезоне, у протеклој је у мечевима Еврокупа просечно бележио 11,4 поена и 5,7 асистенција.

Европску каријеру начео је 2014. године као играч италијанске Пистоје, након што није изабран на НБА драфту. Потом се преселио у Канту, где се такође није дуго задржао. У децембру 2015. разишао се са клубом и прешао у немачки Телеком Бон. Уследила је сезона у Колососу са Родоса и касније уговор са Цибоном, за коју је одиграо само четири утакмице, уз просек од 4,5 поена и 3,5 асистенција.

До сада су екипу тренера Саше Обрадовића појачали Лендри Ноко, Џордан Лојд и Кори Волден.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације