Вучковић више није тренер Радничког са Црвеног крста

субота, 04. 07. 2020. у 22:50

Вучковић више није тренер Радничког са Црвеног крста

Кошаркаши Радничког Фото: Н. Параушић

Горан Вучковић више није тренер кошаркаша Радничког, саопштио је данас клуб са Црвеног крста

Горан Вучковић више није тренер кошаркаша Радничког, саопштио је данас клуб са Црвеног крста.

"Тренер сениора Горан Вучковић и руководство клуба усагласили су се да је дошао прави тренутак да он настави каријеру на вишем нивоу. Поносни смо као клуб што смо афирмисали ново тренерско име на овим просторима. Прави потез управе био је пре три и по године када је на место тренера сениорског тима поставила Вучковића, тадашњег тренера пионира", саопштио је БКК Раднички на Инстаграму.

Током мандата на клупи Крсташа, 27-годишњи тренер увео је тим у Другу лигу, после осам година одвео је Романтичаре на завршни турнир "Купа Радивоја Кораћа" у Нишу, где су у четврфиналу поражени од Црвене звезде.

"Заједно смо остварили велике успехе, ушли у виши ранг такмичења, играли феноменалну кошарку, побеђивали боље и богатије, побеђивали клубове из вишег ранга такмичења, пласирали се на завршни турнир Купа Србије. Заједно смо показали кошаркашкој јавности да у Србији има младих тренера којима треба дати шансу. БКК Раднички тренеру Вучковићу жели много успеха у даљој каријери и сигурни смо да цех Раднички са Крста увек бити његов дом", закључено је у саопштењу Радничког.

Вучковић је и помоћни тренер у јуниорској репрезентацији Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације