Пантера је агент одвратио од Звезде: А тако сам желео да останем

Новости онлине

понедељак, 29. 06. 2020. у 13:18

Пантера је агент одвратио од Звезде: А тако сам желео да останем

Кевин Пантер фото: Н. П.

Живео сам пуним плућима. Препородио сам се у Србији, открио је Американац

Кевин Панетер је играч Арманија из Милана и не крије да жали што није остао у Црвеној звезди. У разговору на друштвеним мрежама кошаркаш је открио да га је менаџер одвратио од идеје да сачека преговоре за обнову уговора.


– Био сам одушевљен Звездом, посебно Београдом. Живео сам пуним плућима. Препородио сам се у Србији. Жао ми је што се сезона завршила у априлу. Позвао сам агента и питао га да ли постоји шанса да останем у Звезди. Он ми је поручио да је следећа сезона неизвесна, да нико не зна шта ће се десити и да је сада тренутак да узмем највећи могући уговор... Тако сам дошао у Милано – рекао је Пантер на Инстаграм лајву.


Занимљиво ја Кевин не може да побегне од црвено-белог дреса. Американац је стигао у Црвену звезду на позив тренера Драгана Шакоте. Открива да је био незадовољан у Олимпијакосу и да му је понуда стигла као спас.


– Био сам у великом проблему у Олимпијакосу, покушао сам да променим игру. Поштено сам се замислио какав сам играч. Причао сам и са агентом, било ми је тешко, али онда сам дошао у Звезду експлодирао сам. Тада ми је кликнуло у глави: Ово сам ја, сви ћете да знате ко сам и шта могу да допринесем. То сам добио у Звезди. Увек имам самопоуздање и тако желим да наставим. Нагледао сам се свега од неких других играча који су направили лоше потезе у Европи. Захвалан сам на свему што имам – рекао је Пантер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације